00%
Loading

Om oss

Vi har tillsammans med våra fantastiska medarbetare och partners vuxit till en av Sveriges ledande byråer inom försäljning.

På Innovative Sales har vi drivits av vår kärlek till försäljning sedan dag ett – en drivkraft som genomsyrar allt vi gör. Vi är stolta över att vara säljare som gör skillnad i människors vardag!

Intresserad av våra tjänster?

Vi är alltid nyfikna på nya uppdrag. Fyll i formuläret så bokar vi in ett möte.

Innovative
-
Inclusive
-
Positive
Supportive
-
Active
-
Competitive
Creative
-
Effective
-
Collaborative
Positive
-
Inclusive
-
Innovative

Be positive

När vi är på jobbet har vi ett positivt mindset. Vi är lösningsorienterade och hanterar det som besvärar oss så att vi istället kan ha kul, fortsätta utvecklas och peppa varandra!

Be active

Här har vi frihet över vår egen utveckling och det lönar sig att arbeta hårt. När vi visar fram fötterna, gör vårt bästa och är nyfikna kan var och en av oss nå hur långt som helst.

Be supportive

Vi bryr oss om och vill hjälpa andra människor, både kollegor och kunder vi säljer till. Vi är raka i vår kommunikation, talar sanning och utgår från att alla vill väl.

Be inclusive

Vi tror att alla människor kan utvecklas och nå sin fulla potential om viljan finns där. Vi har ett öppet mindset gentemot andra och ser till att alla känner sig sedda.

Success Stories

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Innovatives historia

2018

Innovative Sales grundas i slutet av 2018 med ambition att bli Sveriges bästa säljbyrå.

2019

Under 2019 flyttade vi till nya lokaler på Gärdet i Stockholm och växte till 35 medarbetare.

2020

Vi fick förtroendet att arbeta med ett av världens största telekombolag vi utökade vår TM-verksamhet och växte till 50 medarbetare.

2021

Vi flyttade till våra nyrenoverade lokaler, utökade samarbetet med Nordens största telekombolag och växte till 85 medarbetare.

2022

Vi öppnade nytt kontor i Göteborg, fick större förtroende från våra uppdragsgivare och växte till 150 anställda.

2023

Vi har utökat vårt Stockholmskontor med 500 Kvm och siktar på ytterligare expansion under året.

Innovative - Trygg Kundkontakt

Trygg Kundkontakt är en märkning för etiska kundkontakter i syfte att vägleda konsumenter och kunder till företag som erbjuder seriös försäljning och kundservice via telefon och digitala kanaler.

Kontakta delar årligen ut kvalitetsutmärkelsen Trygg Kundkontakt till de medlemsbolag som lever upp till de högt ställda krav som ett medlemskap i Kontakta föreskriver.

Trygg Kundkontakt Logo Innovative Sales

Vårt erbjudande

Fältförsäljning

Fältförsäljning ger dig möjligheten att resa runt i Sverige tillsammans med fantastiska kollegor och upptäcka nya platser.

01

Telefonförsäljning

Våra innesäljare jobbar på något av våra moderna kontor i Stockholm & Göteborg med en stor mängd olika projekt.

02

B2B

I vår produktportfölj finns en hel del B2B aktiviteter där vi jobbar långsiktigt och strategiskt både i fält och över telefon.

03

Event

Vi har dedikerade team som arbetar med eventförsäljning över hela Sverige för flera olika varumärken efter behov.

04
Quote icon
Innovative Sales är ett bolag som man alltid kan räkna med. De har en god kontinuitet i sin leverans och en kvalité i världsklass. De är flexibla i sitt arbetssätt och hittar alltid lösningar på alla utmaningar för att optimera affären. En partner som vi på Allente är mycket nöjda att jobba tillsammans med!
Victor Wernelind
Under flera års samarbete med stora förändringar så kan vi alltid förlita oss på Innovatives goda resultat, men framförallt med en topp kvalité. Tack för ett fantastiskt samarbete!
Sandra Svärd Mikic
Innovative är en viktig strategisk partner för oss, dom hjälper oss att bedriva taktisk försäljning med hög effektivitet.
Jonas Wallin
Innovative Sales är ett bolag som man alltid kan räkna med. De har en god kontinuitet i sin leverans och en kvalité i världsklass. De är flexibla i sitt arbetssätt och hittar alltid lösningar på alla utmaningar för att optimera affären. En partner som vi på Allente är mycket nöjda att jobba tillsammans med!
Soheil
keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down