Säljkultur 101

Karriär

Vi sätter upp en skräddarsydd plan för dig och din utveckling på bolaget så du ska få de förutsättningar för att utvecklas och tar dig framåt. Alla startar sina anställningar med samma förutsättningar och sedan väljer man själv hur långt man ska nå inom företaget, vi gillar helt enkelt inte att begränsa möjligheterna för våra medarbetare, ett tydligt bevis på detta är att vi enbart jobbar med internrekrytering till högre uppsatta positioner

Utbildning

Vi är ett bolag som anser att en god grund lägger spår för en fantastisk utvecklingskurva och karriär. Vi startar därav samtliga anställningar med en teoretisk samt praktisk utbildning inom produktkunskap och säljteknik. Du arbetar även tätt inpå erfarna säljare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål.

Tävling

Vill du vinna ett körkortspaket, en ny Ipad eller en utlandsresa? Vi har ständigt tävlingar där du kan vinna allt det och mycket mer. Oavsett om det gäller veckotävlingar, månadstävlingar eller årstävlingar ser vi till att tillsammans utmana varandra och ha det kul på vägen.

En utmanade och
innovativ säljbyrå

Det som särskiljer oss från andra säljbolag är kärleken till försäljningsyrket. Vi älskar det vi gör och vi gör det vi älskar. Vår personal är vår främsta tillgång och tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsplats där alla vill framåt och bräcka sitt senaste säljrekord.

9999

Koppar kaffe

10000000

Förmedlade kunder

50000

Drivna säljare

220000

Öppnade dörrar

Vår strategi är att optimera våra kunders resurser och öka försäljningen.
Bli en del av oss idag!