Våra
affärsområden

Fältförsäljning

Vi har byggt ett effektivt och dynamiskt säljteam som fokuserar på att erbjuda skräddarsydda lösningar till våra kunder i deras hemmiljö. Fältsäljarna reser runt hela Sverige för att marknadsföra våra uppdragsgivare på bästa sätt. I arbetet som fältsäljare får du en stark grund i försäljning samt möjligheten att uppleva hela Sverige. Vi brukar säga att de inte är bara ett jobb utan en livsstil!

Telefonförsäljning

De som påstår att telefonförsäljning är ett minne blott har inte hälsat på vårt kontor. Vår telemarketingavdelning arbetar med att ständigt stärka uppdragsgivarens varumärke. Med nytänkande och välutvecklade försäljningsmetoder säkerställer vi att slutkunden alltid får en professionell och anpassad lösning utefter dennes behov.

Eventförsäljning

Denna försäljning sker främst på eventytor så som på mässor och i gallerior där våra kunder ständigt blir erbjuden den bästa servicen. Våra otroliga eventsäljare besöker olika platser i Sverige för att marknadsföra och maximalt öka våra partners försäljning med högsta klass i kommunikation. Kundnöjdhet och professionalism är det som är A & O.

Business to business

Denna avdelning fokuserar enbart på företag för att kunna erbjuda dem bra och hållbara lösningar. Vi arbetar med välutvecklande säljprocesser och erbjuder kreativa kampanjkoncept för att hålla långsiktiga samarbeten och hög kundnöjdhet hos våra företagskunder. Säljcyklarna är längre och kräver uppföljning och tålamod.

Kvalité

I samtliga 4 områden kvalitetssäkrar vi all försäljning genom välkomstsamtal för att säkerställa att vår kunders varumärke värnas. Vi har en genomarbetat struktur där all feedback-loopar som gör att vi är transparent med våra säljare med feedbacken från kunderna. Detta är en förutsättning för att våra supersäljare ska kunna bli bättre varje dag.

En utmanade och
innovativ säljbyrå

Det som särskiljer oss från andra säljbolag är kärleken till försäljningsyrket. Vi älskar det vi gör och vi gör det vi älskar. Vår personal är vår främsta tillgång och tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsplats där alla vill framåt och bräcka sitt senaste säljrekord

9999

Koppar kaffe

10000000

Förmedlade kunder

50000

Drivna säljare

220000

Öppnade dörrar

Vår strategi är att optimera våra kunders resurser och öka försäljningen.
Bli en del av oss idag!