00%
Loading

Så kickstartar du din karriär hos oss

Så kickstartar du din karriär hos oss
Har du tidigare säljerfarenhet eller är redo att testa något nytt? Det spelar ingen roll! Så länge du har drivet är du varmt välkommen att söka till oss!

På Innovative strävar vi efter att bli Sveriges bästa säljare. Vi har drivits av vår kärlek till försäljning sedan dag ett – det genomsyrar allt vi gör. Tillsammans med 180 medarbetare får du hos oss alltid möjligheten att växa och göra skillnad.Vill du bli en del av Innovative? Så här går det till:

Steg 1: Välj tjänst
Hos oss kan du arbeta som innesäljare på våra kontor i Stockholm och Göteborg, eller arbeta som fältsäljare, där du får hela Sverige som din arbetsplats!

Steg 2: Fyll i formuläret
Du kan ansöka till Innovative snabbt och enkelt – via vårt formulär. Det tar max 5 minuter att fylla i och du behöver inget CV eller personligt brev.

Steg 3: Få återkoppling inom 48h
Du kan ansöka till Innovative snabbt och enkelt – via vårt formulär. Det tar max 5 minuter att fylla i och du behöver inget CV eller personligt brev.

Steg 4: Intervju
Vi träffas på en digital intervju och går igenom arbetsplatsen och dina uppgifter. Vi ställer lite frågor till dig och du får gärna ställa frågor till oss!

Steg 5: Grattis till det nya jobbet!
Om intervjun känns bra för både dig och oss, är du redo att bli en del av teamet. Hos oss börjar alla med en omfattande utbildning, så du får den bästa grunden för att bli en riktig stjärnsäljare!


På Innovative startar alla med samma förutsättningar. Sedan sätter vi tillsammans upp mål för dig och din framtid, baserat på vad du vill uppnå. Med fokus på internrekryteringar och en tydlig karriärtrappa finns inga gränser på Innovative.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida eller varför inte ansöka direkt!

Fördelarna med att arbeta hos Innovative är många.
Här är några:

🤩 Garantilön varje månad

🙌 Generösa provisionsmodeller

🔝 Möjligheter att växa inom bolaget

⭐️ Kostnadsfri säljutbildning

✨ Fantastiska kollegor

🌎 Resetävlingar

🚗 Körkortspaket

📈 Aktieskola

🚀 Löpande bonusar

🏆 Spännande tävlingar