00%
Loading

Karriär på Innovative

Karriär Innovative Sales

På Innovative Sales ska vi hela tiden utvecklas och bli bättre. Det gör vi genom att arbeta hårt, inspirera varandra och vara nyfikna på kunskap. Varje dag innebär en ny möjlighet för var och en av oss att nå högre.

Vi strävar efter att bli Sveriges bästa säljare. Vi drivits av vår kärlek till försäljning sedan dag ett – en drivkraft som genomsyrar allt vi gör. Vi är stolta över att vara säljare som gör skillnad i människors vardag!

Innovative
-
Inclusive
-
Positive
Supportive
-
Active
-
Competitive
Creative
-
Effective
-
Collaborative
Positive
-
Inclusive
-
Innovative

Tillsammans med över 170 medarbetare får du hos oss på Innovative alltid möjligheten att växa och göra skillnad. Vi jobbar med branschens starkaste varumärken mot befintliga kunder.

Oavsett om du har erfarenhet av försäljning från tidigare eller inte hjälper vi dig nå dina mål. Du får alltid en omfattande utbildning i början av din anställningen och sedan arbetar vi ständigt med kompletterande utbildningar och coachning.

Hos Innovative får du en skräddarsydd plan för dig och din utveckling på bolaget. Här startar alla med samma förutsättningar och sedan sätter vi gemensamt mål för dig och din framtid, baserat på vad du vill uppnå. Med fokus på internrekryteringar och tydliga karriärstrappor finns inga gränser hos Innovative.

Success Stories

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Innovative Sales Spinner

Kickstarta din karriär hos oss. Är du driven, flexibel och positiv? Har du tidigare säljerfarenheter eller redo att testa något nytt? Välj en tjänst som passar dig här nedan och ansök enkelt direkt!

Våra medarbetare

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Olivia Alkin Innovative Sales
Säljare

Det finns en anledning till att jag är inne på mitt tredje år på Innovative Sales. Kollegorna, stämningen och framförallt hur mycket man växer som person varje dag!!

Tobias Schierman Innovative Sales
Salesmanager

Grym arbetsplats, gett mig sjukaste starten i karriären inom försäljning, missa inte chansen om du får möjlighet att ta den!

Liam Rigestål Innovative Sales
Salesmanager

Fantastiskt företag för dig som vill arbeta med personlig utveckling och motivation! Att känna sig omotiverad att gå till jobbet finns inte på denna arbetsplats. Ett företag som verkligen strävar efter varje enskild individs framgång!…

Mohammed Bassal Innovative Sales
Säljare

Har jobbat på Innovative i ett år och kan inte säga att det är något annat än en FANTASTISK arbetsplats! En ställe som kryllar av drivna människor och ledare som puschar en framåt i livet. Skulle rekommendera Innovative Sales stort ti…

Isabelle Hydén Karlsson Innovative Sales
Säljare

Världens bästa kollegor med fantastisk stämning. Bästa säljarna oxå!

Tobias Johansson Innovative Sales
Produktionschef

En grym arbetsplats där unga får chans att utveckla sina säljfärdigheter och ta mer ansvar när tiden är inne! Ett bolag som jobbar med etablerade varumärken gör ett seriöst för- och efterarbete för att säkerställa sälj av kvalité!

Emma Johansson Innovative Sales
Rekryterare

Fantastisk arbetsplats med drivna kollegor och chefer som stöttar och bidrar till en fantastisk arbetsmiljö och arbetskultur.

Innovative Sales Karriär

Be positive

När vi är på jobbet har vi ett positivt mindset. Vi är lösningsorienterade och hanterar det som besvärar oss så att vi istället kan ha kul, fortsätta utvecklas och peppa varandra!

Innovative Sales Karriär

Be active

Här har vi frihet över vår egen utveckling och det lönar sig att arbeta hårt. När vi visar fram- fötterna, gör vårt bästa och är nyfikna kan var och en av oss nå hur långt som helst.

Innovative Sales Karriär

Be supportive

Vi bryr oss om och vill hjälpa andra människor, både kollegor och kunder vi säljer till. Vi är raka i vår kommunikation, talar sanning och utgår från att alla vill väl.

Innovative Sales Karriär

Be inclusive

Vi tror att alla människor kan utvecklas och nå sin fulla potential om viljan finns där. Vi har ett öppet mindset gentemot andra och ser till att alla känner sig sedda.

Innovative Sales Karriär