00%
Loading

Karriär på Innovative

Karriär Innovative Sales

På Innovative Sales ska vi hela tiden utvecklas och bli bättre. Det gör vi genom att arbeta hårt, inspirera varandra och vara nyfikna på kunskap. Varje dag innebär en ny möjlighet för var och en av oss att nå högre.

Vi strävar efter att bli Sveriges bästa säljare. Vi drivits av vår kärlek till försäljning sedan dag ett – en drivkraft som genomsyrar allt vi gör. Vi är stolta över att vara säljare som gör skillnad i människors vardag!

Innovative
-
Inclusive
-
Positive
Supportive
-
Active
-
Competitive
Creative
-
Effective
-
Collaborative
Positive
-
Inclusive
-
Innovative

Tillsammans med över 150 medarbetare får du hos oss på Innovative alltid möjligheten att växa och göra skillnad. Vi har en stor mängd olika projekt som ger dig variation och lärdomar från vilt skilda brancher.

Oavsett om du har erfarenhet av försäljning från tidigare eller inte hjälper vi dig nå dina mål. Du får alltid en omfattande utbildning i början av din anställningen och sedan arbetar vi ständigt med kompletterande utbildningar och coachning.

Hos Innovative får du en skräddarsydd plan för dig och din utveckling på bolaget. Här startar alla med samma förutsättningar och sedan sätter vi gemensamt mål för dig och din framtid, baserat på vad du vill uppnå. Med fokus på internrekryteringar och tydliga karriärstrappor finns inga gränser hos Innovative.

Success Stories

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Innovative Sales Spinner

Kickstarta din karriär hos oss. Är du driven, flexibel och positiv? Har du tidigare säljerfarenheter eller redo att testa något nytt? Välj en tjänst som passar dig här nedan och ansök enkelt direkt!

Våra medarbetare

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Innovative Logo
Innesäljare

Man känner verkligen att jobba med sälj hos Innovative Sales är en erfarenhet som man kommer gynnas av resten av livet. Man omges med sköna och trevliga människor. Och får även fika och schyssta frukostar, även som glutenallergiker.

Innovative Logo
Fältsäljare

Har jobbat på Innovative i ett år och kan inte säga att det är något annat än en FANTASTISK arbetsplats! En ställe som kryllar av drivna människor och ledare som puschar en framåt i livet. Skulle rekommendera Innovative Sales stort ti…

Innovative Logo
Teamledare

Min utvecklingskurva på bolaget har varit spikrak. När jag påbörjade min anställning var jag oftast den som drog mig undan i större sociala sammanhang och nu efter bara ett par månader så är jag den som syns, hörs och tar för mig mest.

Olivia Alkin Innovative Sales
Säljare

Det finns en anledning till att jag är inne på mitt tredje år på Innovative Sales. Kollegorna, stämningen och framförallt hur mycket man växer som person varje dag!!

Innovative Logo
Säljare

Min tid på Innovative Sales har tagit stor del i min personliga utveckling, att bli en säljare är något jag har nytta av i alla aspekter av mitt vardagliga liv och det har jag Innovative Sales att tacka för.

Innovative Logo
Säljare

Helt fantastiskt företag, roliga arbetsuppgifter och härliga kollegor. Bästa jobbet man kan ha efter studenten! Bra erfarenhet för en student som inte vill plugga vidare direkt!

Tobias Johansson Innovative Sales
Backoffice

En grym arbetsplats där unga får chans att utveckla sina säljfärdigheter och ta mer ansvar när tiden är inne! Ett bolag som jobbar med etablerade varumärken gör ett seriöst för- och efterarbete för att säkerställa sälj av kvalité!

Innovative Sales Karriär

Be positive

När vi är på jobbet har vi ett positivt mindset. Vi är lösningsorienterade och hanterar det som besvärar oss så att vi istället kan ha kul, fortsätta utvecklas och peppa varandra!

Innovative Sales Karriär

Be active

Här har vi frihet över vår egen utveckling och det lönar sig att arbeta hårt. När vi visar fram- fötterna, gör vårt bästa och är nyfikna kan var och en av oss nå hur långt som helst.

Innovative Sales Karriär

Be supportive

Vi bryr oss om och vill hjälpa andra människor, både kollegor och kunder vi säljer till. Vi är raka i vår kommunikation, talar sanning och utgår från att alla vill väl.

Innovative Sales Karriär

Be inclusive

Vi tror att alla människor kan utvecklas och nå sin fulla potential om viljan finns där. Vi har ett öppet mindset gentemot andra och ser till att alla känner sig sedda.

Innovative Sales Karriär