00%
Loading

Fältsäljare

Innovative Sales Karriär Fältsäljare
  • Heltidstjänst
  • Sverige
  • Garantilön + Provision

Kickstarta din säljkarriär hos oss på Innovative. Ta chansen att få resa runt hela Sverige, på spännande projekt med fantastiska kollegor.

Innovative Sales Karriär Fältsäljare

Med våra erfarna säljcoacher kan vi garantera att du får dem verktygen du behöver för att utvecklas och lyckas.

Här fokuserar vi inte på vart du tidigare varit utan på vart du vill nå. I början på din anställning får du en gedigen utbildning, sedan arbetar vi ständigt med kompetensutveckling och coaching.

Hos Innovative får du en skräddarsydd plan för dig och din utveckling inom företaget. Här startar alla med samma förutsättningar och sedan sätter vi gemensamt mål för dig baserat på din ambitionsnivå. Vi arbetar enbart med internrekryteringar och följer en tydlig karriärtrappa som ger dig otroligt mycket möjligheter.

Fördelarna med att arbeta hos Innovative
är många, här är några!

🤩 Garantilön varje månad

🙌 Generösa provisionsmodeller

🔝 Möjligheter att växa inom bolaget

⭐️ Kostnadsfri säljutbildning

🏆 Spännande tävlingar

🥐 Lyxfrukost varje Fredag

✨ Fantastiska kollegor!

🕘 Inga sena kvällar!

🌎 Årliga resor

🚗 Körkortspaket

📈 Aktieskola

🚀 Löpande bonusar

Innovative Sales Karriär Fältsäljare
Innovative Sales Karriär Fältsäljare
Innovative Sales Logo Spinner
Innovative Sales Logo Spinner
Innovative Sales Logo Spinner

Tillsammans med över 150 medarbetare får du hos oss på Innovative alltid möjligheten att växa och göra skillnad. Vi har en stor mängd olika projekt som ger dig variation och lärdomar från vilt skilda brancher.

Vi tror att alla människor kan utvecklas och nå sin fulla potential om viljan finns där. Vi har ett öppet mindset gentemot andra och ser till att alla känner sig sedda.

Vi bryr oss om och vill hjälpa andra människor, både kollegor och kunder vi säljer till. Vi är raka i vår kommunikation, talar sanning och utgår från att alla vill väl.

Success Stories

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Innovative Sales Karriär Fältsäljare

På Innovative Sales ska vi hela tiden utvecklas och bli bättre. Det gör vi genom att arbeta hårt, inspirera varandra och vara nyfikna på kunskap. Varje dag innebär en ny möjlighet för var och en av oss att nå högre.

Vi drivits av vår kärlek till försäljning sedan dag ett – en drivkraft som genomsyrar allt vi gör. Vi är stolta över att vara säljare som gör skillnad i människors vardag!

Innovative Sales Karriär Fältsäljare
Innovative Sales Karriär Fältsäljare

Vanliga frågor

I dagsläget har vi två kontor. Det ena kontoret ligger på Gärdet i Stockholm och andra kontoret ligger på Lindholmen i Göteborg.

Du börjar med att ansöka via hemsidan. Därefter får du ett telefonsamtal där vi bokar in dig för en digital intervju. Efter intervjun får man besked om utbildningsdatum.

Vi har en snabb rekryteringsprocess. Återkoppling får du i regel redan inom 48 timmar.

Första steget är att fylla i ett smidigt digitalt formulär. Klicka här för att ansöka nu!

Har du bara engagemanget så är det vårt ansvar att göra dig till en fantastisk säljare. Det gör vi genom en grym utbildning och kontinuerlig feedback så att du får alla verktyg du behöver för att lyckas inom sälj!

Dina personuppgifter lagras säkert i Sverige på stängda servrar. Uppgifterna lämnas endast ut till företagets rekryteringsansvarig som följer stränga principer på hanteringen.

Vi står inte för traktamente utan det kan du som anställd dra av när det är dags att deklarera. Om du inte vet hur man gör detta så kan du alltid kontakta oss när det väl är dags så hjälper vi dig med detta.

Field-, och Telemarketing. Som fältsäljare besöker vi kunderna i deras hemmamiljö vilket skapar en personlig kontakt med kunderna.

Vi är återförsäljare för Sveriges största varumärken inom telekom vilka är Allente, Telenor och Telia.

Rese-, och boendekostnader. Det enda du som anställd egentligen står för är maten du äter.

Vi jobbar enbart med internrekrytering vilket innebär att alla ledare på företaget har gått samma väg. Alla börjar som säljare och därifrån har vi en tydlig karriärstrappa där vi tillsammans sätter en målsättning med just din anställning hos oss på Innovative Sales och jobbar för att uppnå dessa.

Vi jobbar som resande säljare vilket innebär veckovis bearbetningar av specifika orter. Under veckan bor vi tillsammans i den orten vi ämnar bearbeta (om du inte är från den staden, då bor du självklart hemma). Därifrån besöker vi sedan kunderna i deras hemmamiljö och förmedlar våra tjänster.

Vi har kontor i Göteborg och Stockholm och anställer självklart från dessa städer men även närliggande orter. Idag har vi anställda från Göteborg, Stockholm, Linköping, Norrköping, Nyköping, Enköping, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Uppsala.

Våra medarbetare

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Innovative Logo
Säljare

Min tid på Innovative Sales har tagit stor del i min personliga utveckling, att bli en säljare är något jag har nytta av i alla aspekter av mitt vardagliga liv och det har jag Innovative Sales att tacka för.

Innovative Logo
Innesäljare

Man känner verkligen att jobba med sälj hos Innovative Sales är en erfarenhet som man kommer gynnas av resten av livet. Man omges med sköna och trevliga människor. Och får även fika och schyssta frukostar, även som glutenallergiker.

Innovative Logo
Fältsäljare

Har jobbat på Innovative i ett år och kan inte säga att det är något annat än en FANTASTISK arbetsplats! En ställe som kryllar av drivna människor och ledare som puschar en framåt i livet. Skulle rekommendera Innovative Sales stort ti…

Olivia Alkin Innovative Sales
Säljare

Det finns en anledning till att jag är inne på mitt tredje år på Innovative Sales. Kollegorna, stämningen och framförallt hur mycket man växer som person varje dag!!

Innovative Logo
Teamledare

Min utvecklingskurva på bolaget har varit spikrak. När jag påbörjade min anställning var jag oftast den som drog mig undan i större sociala sammanhang och nu efter bara ett par månader så är jag den som syns, hörs och tar för mig mest.

Tobias Johansson Innovative Sales
Backoffice

En grym arbetsplats där unga får chans att utveckla sina säljfärdigheter och ta mer ansvar när tiden är inne! Ett bolag som jobbar med etablerade varumärken gör ett seriöst för- och efterarbete för att säkerställa sälj av kvalité!

Innovative Logo
Säljare

Helt fantastiskt företag, roliga arbetsuppgifter och härliga kollegor. Bästa jobbet man kan ha efter studenten! Bra erfarenhet för en student som inte vill plugga vidare direkt!