00%
Loading

Har vi besökt dig?

Innovative Sales jobbar på uppdrag av våra uppdragsgivare.

Vi arbetar alltid för att säkerställa en hög nivå av dataskydd och värnar om din personliga integritet vid användning av vår webbplats. Denna sida förklarar därför hur dina personuppgifter bearbetas och skyddas, dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret på denna sida.

Hur har vi fått dina uppgifter?

Vi arbetar med ett flertal olika uppdragsgivare som förser oss med personer vi ska kontakta, det är således svårt att säga exakt varifrån vi fått uppgifterna. Vill du veta exakt från vilken uppdragsgivare vi fått dina uppgifter får du mer än gärna kontakta oss så förser vi dig med den informationen.

Vill du att vi spärrar och tar bort dina uppgifter?

Om du önskar att vi tar bort dina uppgifter gör vi självklart det utan problem, det enda du behöver göra är att fylla i vårt kontaktformulär så sköter vi raderingen, senast inom 48 timmar men ofta tidigare än så. Vid en radering spärrar vi även ditt/dina telefonnummer för framtida import.

Vill du veta mer om hur dina uppgifter behandlas eller om du har övriga funderingar är du välkommen att kontakta oss via formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

Hur hanterar vi dina uppgifter?

Allt adressmaterial vi får förs över via säkra och krypterade överföringsmetoder och importeras in i vårt CRM system. För mer information om deras säkerhet är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

I händelse av begäran från kund och uppdragsgivare skickas samtal över till uppdragsgivare för exempelvis kvalitetssäkring. Även då skickas filerna på ett säkert och krypterat sätt. Hör gärna av dig om du vill veta mer om våra processer.

Innovative behandlar inga personuppgifter utanför sina lokaler och varje anställd har skrivit på ett avtal gällande hanteringen av personuppgifter och påföljder om detta missbrukas.

Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?

Innovative Sales Stockholm AB (559056-2939) & Innovative Sales TM AB (559267-8311), Hangövägen 29, 114 41 Stockholm, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till oss genom köp och övrig kontakt med oss och ansvarar för behandling av dessa.