00%
Loading

Möt Johan – en av våra INNspirerande fältsäljare

Möt Johan – en av våra INNspirerande fältsäljare
Innan jag började på Innovative Sales hade jag testat på det mesta. Jag började jobba på Ica och provade även på att jobba lite inom militären. Jag ville testa hur det är att jobba som renodlad säljare. Jag sökte runt på lite olika jobb, gjorde lite research om företaget och tyckte Innovative Sales erbjöd en schysst helhetslösning. Min roll nu är att banka dörr! Skämt å sido, jag jobbar idag på Innovative Sales som fältsäljare.

Nu när jag har jobbat här i ett halvår så är det verkligen svinkul. Jag har fått en bra självinsikt och blivit ännu bättre på mitt jobb, ännu snabbare. Jag älskar allt som har med utveckling att göra. Personlig utveckling har gjort att jag lärt mig mycket om mig själv, men även om säljareyrket och hur det fungerar. Det är hen helt annan typ av sälj jämfört med kassan på Ica.

Om du tycker om att resa runt så är det här helt klart jobbet för dig! Det bästa med att vara ute på fältet är att man kommer nära alla. Man kan ha jobbat med någon i en eller två månader, men ändå känns det som att man har känt varandra i flera år. Vi hänger med varandra väldigt mycket, både på jobbet och efter jobbet!

Det var en period då jag väldigt ofta blev upplockad av kunder. Jag var ute och gick runt på återbesök och sen kör kunder förbi och stannar. De har med mig i bilen och kör hem och har möte där. Då slapp jag gå och kunde åka med kunder två till tre gånger om dagen. Allt bara flöt på väldigt bra och härligt att träffa kunder på så sätt.

Om jag skulle jämföra min roll som fältsäljare med något så skulle jag säga att jag är som en påse lösgodis. Det finns någonting för alla i påsen!