00%
Loading

Möt Khaled – en av våra INNspirerande fältsäljare

Möt Khaled – en av våra INNspirerande fältsäljare
Innan jag började här på Innovative Sales, hade jag provat på en hel del olika jobb, allt från att jobba på restauranger till hotell. Men en dag fick jag ett meddelande från en kompis som rekommenderade mig till Innovative Sales. Jag fick chansen att bli en fältsäljare, och det var verkligen starten på något nytt för mig.

Vi alla vet att man måste börja någonstans, och när jag först började som fältsäljare, gjorde jag såklart några misstag längs vägen. Men det var också en tid fylld med roliga och lärorika ögonblick. Nu har jag varit en del av detta fantastiska team i ungefär åtta månader.

Det som jag verkligen älskar med försäljning är att det handlar om förändring och utveckling. Jag har genomgått en otrolig personlig utveckling sedan jag började här! Att träffa nya människor och bygga relationer är en stor del av jobbet, och ju mer social du blir, desto bättre blir du som säljare. Det är en vinnande kombination som gynnar både mig och företaget, och det är denna utveckling som driver mig framåt inom branschen.

En av de fantastiska sakerna med att vara en fältsäljare är alla resor vi gör. Jag älskar att resa och utforska olika platser. Göteborg är en av mina favoriter, särskilt Nordstan. Där möter jag alltid trevliga människor som är både vänliga och roliga. Jag har ännu inte haft möjligheten att besöka Göteborg-kontoret, men det är definitivt något jag ser fram emot på min nästa resa.

Det finns också de där speciella ögonblicken som gör hela skillnaden. En dag när det inte hade gått så bra, träffade jag en äldre kvinna som hade väntat på mitt besök. Vi började prata utanför hennes hem, och sedan bjöd hon in mig och erbjöd massor av god mat, choklad och drycker. Det gjorde verkligen min dag och påminde mig om att det är de mänskliga ögonblicken som verkligen räknas.

Om jag skulle jämföra min roll som fältsäljare med någon skulle jag säga att jag är som Travis Scott på scenen. Jag är här för att skapa energi och entusiasm, och jag älskar att få alla att verkligen engagera sig och ta del av vår spännande resa.