00%
Loading

Hur vi arbetar för att du ska växa på företaget

Hur vi arbetar för att du ska växa på företaget
Att arbeta för att stödja våra anställdas utveckling och tillväxt är en viktig del av Innovatives framgång. När våra säljare känner sig motiverade att utveckla sina kompetenser och växa inom företaget, ökar även deras engagemang och prestation.

På Innovative Sales har vi alla verktyg som behövs för att du ska lyckas och nå din fulla potential. Att komma in på arbetsmarknaden kan vara en utmaning, speciellt om man inte har erfarenhet eller kontakter. Det är här Innovative Sales kommer in i bilden. Vi är ett företag som specialiserar oss på att kickstarta karriärer inom försäljning. Det som särskiljer oss från andra säljbolag är att vi verkligen älskar det vi gör. Vi skapar en dynamisk arbetsplats där alla vill framåt och bräcka sitt senaste säljrekord. Så här gör vi det:

1. Skräddarsydd plan
Hos oss får du en skräddarsydd plan för din utveckling på bolaget. Vi tror att alla kan nå sina mål, därför startar alla hos oss med samma förutsättningar. Vi sätter gemensamt upp mål för dig och din framtid, baserat på vad du vill uppnå. Sedan arbetar vi ständigt med kompletterande utbildningar och coaching.

2. Obegränsade möjligheter att växan
Med fokus på internrekryteringar och tydliga karriärstrappor finns inga gränser hos Innovative. Du kan växa och utvecklas inom försäljning hos oss, från säljare till teamledare och vidare till högre befattningar. Våra möjligheter är obegränsade och vi ser fram emot att hjälpa dig att nå din fulla potential.

3. Positiv och ambitiös arbetsmiljö
Att arbeta inom försäljning kan vara utmanande, men också belönande. Det är en bransch där man ständigt utvecklas och lär sig nya saker. Hos Innovative Sales får du inte bara en chans att kickstarta din karriär, utan också en att del av vår positiva och ambitiösa arbetsmiljö. Vi jobbar hårt med att peppa och inspirera varandra för att alla ska utvecklas och trivas på jobbet.

Vi är övertygade att vi kan hjälpa dig att nå din fulla potential inom försäljning. Bli en del av Innovative Sales och låt oss hjälpa dig att ta det första steget på din karriärväg.

Med oss är dina möjligheter obegränsade.